Winkelmand

Over onze Formules

Het verschil zit in de wetenschap.

De chemie van elke persoon is anders. Dat is de reden waarom "one size fits all" huidverzorging niet perfect werkt voor u en uw unieke behoeften. Priori is skin science, gemaakt om te reageren op uw individuele omgeving, voeding en genetica. Onze Adaptive Skincare-producten decoderen de individuele behoeften van uw huid en leveren de hele dag aanvulling, hydratatie, bescherming en herstel. Met behulp van opmerkelijke verbeteringen in de biotechnologie reageren onze formules in realtime om resultaten op cellulair niveau te leveren.

Adaptive Days

Intelligente huidverzorging die de hele dag resultaten oplevert.

 • Ochtend

  Cleanse + Replenish

 • Overdag

  Defend + Protect

 • Nacht

  Repair + Replenish

Onze Skin Complexes

Onze 'superheld'-huidingrediënten. De gepatenteerde complexen van Priori geven onze formules hun geavanceerde adaptieve eigenschappen. We synergiseren actieve ingrediënten om de huid te voorzien van de gepersonaliseerde zorg die het nodig heeft.

 • LCA Complex

  pH gebalanceerd Lactic Acid met vitamine A, C, E en pro vitamine A. Het biedt een superieure exfoliatie, hydratatie en normalisatie bij elke huidconditie. Het bereidt de huid voor op de beste resultaten waar het tegelijkertijd de natuurlijke response verbetert. Het verbetert de textuur, het volume en conditie van de huid. Daarnaast bevat het belangrijke antioxidanten.

 • Q+SOD Complex

  Hoog geconcentreerd SOD (Super Oxide Dismutase) plus CoQ10. Ultieme antioxidant bescherming voor moderne huidvereisten. Hun taak is het nabootsen hoe deze natuurlijke antioxidanten in onze huid werken om een superieure correctie en bescherming aan onze cellen te bieden, zonder enige gevoeligheid. Geeft energie aan de mitochondria van onze cellen.

 • Triple Turmeric Complex

  Een kleurloze samenstelling van 3 verschillende actieve kurkuma bestanddelen, groene thee, druivenpit extract en zoethout extract in een ‘all-natural’ krachtig POWERHOUSE-ingrediënt. Heeft opzienbarende antioxiderende, ontstekingsremmende en anti-roodheid eigenschappen met het vermogen de huid op te lichten, ook al tyrosinaseremmer die perfect is voor het behandelen van pigmentvlekken.

 • DNA Enzyme Complex

  Drie volledig natuurlijke bronnen van DNA-reparatie-enzymen die de betreffende enzymen in onze huid nabootsen. Bronnen zijn: blauw groene algen, microbe en mosterdzaad extract, geleverd via een liposoom. Het werkt gelijk onze huid-DNA-enzymen; verwijderen en herstellen schade aan het DNA van de huid. Stelt de huid in staat om correct te funtioneren en schade te neutraliseren. De ultieme ‘verzekerings- polis’ ingrediënten voor je huid.

 • Botanical Complex

  Een verbazingwekkend breedspectrum van 6 werkstoffen uit de natuur, die samen gecombineerd meer dan 30 antioxidanten bevatten in één ‘hero’-ingrediënt. Biedt de huid meer dan 30 antioxidanten en polyfenolen die werken in een breedspectrum bedekking voor de huid. Deze ultieme dag- beveiliging, reparatie en bescherming overspoelen de huid met natuurlijke ontstekingsremmende, oplichtende, de-pigmenterende en antioxiderende voordelen.

 • Advanced Moisture Complex

  Glycerine, Sodium-PCA, Trehalose en Natriumhyaluronaat in één geavanceerd vochtregulerend complex. Dit complex heeft een intense hydraterende werking, zowel op korte als op lange termijn (24 uur). Het biedt hulp bij verschillende oorzaken van droge, dehydraterende omstandigheden. De barrièrebestanddelen verminderen transepidermaal vochtverlies (TEWL) en verbeteren het vochtvasthoudend vermogen wat vocht bindt aan het huidoppervlak.

 • Anti-Irritant Complex

  Allantoïne Glycyrhetinezuur, Bisabolol en sucrose-cocoate vermengt zich tot een “hero” ingrediënt om de huid te kalmeren. Allantoïne - een ontstekingsremmend, anti-irriterende stof met hydraterende, kalmerende en verzorgende eigenschappen. Bisabolol is afgeleid van kamille en heeft een ontstekingsremmende / irriterende werking met huidverzachtende eigenschappen. Sucrose Cocoate, een natuurlijk hydrofiel emollient en moisturizer, gemaakt van kokosnootvetzuur is anti-irriterend, hydraterend en lipide aanvullend.

 • IR Complex

  Een exclusief specifiek complex bestaande uit Carnosine (Dipeptide vanger) Soliberine (vlinderstruik) en Sepia Melanin (inktvisinkt). Carnosine vermindert door IR-A geïnduceerde cellulaire schade met 96% antioxidanten. Soliberine verwijdert de schadelijke effecten van UV, blauw licht en IR-licht. Sepia Melanine heeft sterke antioxidant eigenschappen en het vermogen om UV- en IR straling te absorberen die voor schadelijke celbeschadiging zorgen. Dit exclusieve complex is te vinden in het Tetra product.

Wil je meer weten over de wetenschap?

Leer meer *PDF Download